ŠTO JE FRONTLINE COMBO ® ?

FRONTLINE Combo® sadrži 2 učinkovite djelatne tvari.

Jedna je fipronil, snažan insekticid (uništava buhe) i akaricid (uništava krpelje).

Druga djelatna tvar je S-metopren, sredstvo koje uništava jajašca i larve buhe.

FRONTLINE Combo® pruža zaštitu i uništava buhe i krpelje mjesec dana nakon primjene. Iznimno korisno svojstvo koje FRONTLINE Combo® ima je učinak prekidanja razvojnog ciklusa buhe. Osim što uništava odrasle buhe i krpelje djeluje i na razvojne stadije buhe, na jajašca i larve, čime se znatno ograničava invazija okoliša razvojnim stadijima buha. 

ZAŠTITIMO NAŠE LJUBIMCE ČIM BOLJE!
FRONTLINE COMBO ®:

- Zaustavlja infestaciju buhama

- Uništava odrasle buhe, odrasle krpelje te jajašca i larve buha

- Prekida razvojni ciklus buhe, iz jajašaca se ne izliježu larve, iz larvi ne nastaju kukuljice

- Učinkovito ubija krpelje koji mogu prenijeti razne bolesti

- Visoka razina zaštite osigurana je i nakon izlaganja vodi

- Učinkovitost u smislu brzine ubijanja krpelja i buha zadržava se tijekom cijelog propisanog perioda zaštite od 30 dana.
 

KAKO DJELUJE FRONTLINE COMBO ®?

- FRONTLINE COMBO® nije sistemski lijek, tj. ne ulazi u krvotok životinje da bi djelovao već se zadržava na površini tijela, u koži i na dlaci ljubimca.

- Frontline Combo® ubija parazita na način da djelatne tvari ulaze u buhu ili krpelja preko površine nj​ihovog tijela, radi se o kontaktnom sredstvu.
Od mjesta na kojem se aplicira Frontline Combo® djelatne tvari se postupno šire po koži te na kraju prekriju kompletnu površinu tijela. Djelatne tvari se na neki način skladište u lojnim žlijezdama kože i postupno se otpuštaju na površinu kože i dlake čime se osigurava dugoročnost zaštite. Ovo svojstvo je naročito bitno kada govorimo o šamponiranju, kupanju i izlaganju vodi u bilo kojem smislu budući da nova količina djelatnih tvari nakon kupanja dolazi na površinu dlake i kože iz lojnih žlijezda.

- Frontline Combo® uništava buhe i krpelje tako što djeluje na nervni sustav. Uzrokuje hiperekscitaciju nervnog sustava (prekomjerna stimulacija nervnog sustava) i smrt parazita. Mogu se primijetiti dezorijentirane buhe koje počinju izlaziti iz krzna i čudno se kreću po površini dlake te ubrzo ugibaju.

Način djelovanja:

Terms Lightbox